2010. június 12., szombat

Debbie Macomber: Napsugár út 92.

Már a kilencedik kötetben kisérhetjük figyelemmel Cédrusliget lakóinak sorsát. Napsugár út 92-ben Troy Davis seriff lakik, aki nemrég özvegyült meg és első szerelmével felmelegítette a kapcsolatát, viszont el is ügyetlenkedte. Sikerül-e kiköszörülnie a csorbát és folytathatják-e együtt az életet Faith-szel?
Közben egy rejtélyt is meg kell oldania, ki a barlangban talált holttest? Olivia bírónő élete se könnyű mostanság. Megkezdi a kemoterápiát, hogy legyőzze a mellrákot. Barátnői tejes vállszélességben mellette vannak és kertjét színpompás virágokkal ültetik be, hogy jobb kedvre derítsék. Mary Jo és Mack között valami elkezdődik, de a lánynak le kell győznie a csalódását, melyet Davis okozott neki. Kész van-e egy új kapcsolatra?
Rachel már boldog asszony, vagy talán nem is annyira boldog? Nevelt leánya, Jolene bizony féltékenységével megkeseríti a mézesheteket. Terri babát vár, de itt is számíthatunk meglepetésekre. Christi nehezen bocsájt meg Jamos-nek, ki páni félelmében magára hagyta. Shirley , a megözvegyült textilművésznő ajtaján is kopogtat a szerelem és a továbblépés lehetősége. A könyv megint egy talánnyal ér véget. Mary Jo egy titkos üregben régi leveleket talál, mely ujabb kérdéseket vett fel. Én mindenesetre kíváncsian várom a folytatást, hogy fény derüljön még sok titokra és továbbra is részese lehessek Cédrusliget megszeretett lakóinak életének.


Nincsenek megjegyzések: