2009. november 27., péntek

Mary Higgins Clark: Ne sírj többet drága

Elizabeth Lange nincs elbűvölve a Ciprus Gyógyszállótól - a milliomosok és hírességek által felkapott kaliforniai előkelő üdülőhelytől. Ő azért van itt, hogy rájöjjön nővére, Leila a körülrajongott színésznő, brutális meggyilkolásának okára.
A vádlott Ted Winters multimilliomos, Leila barátja. A koronatanú Elizabeth Lange.
A bírósági eljárás előtti pihenésre visszavonult Elizabeth csupa olyan emberbe ütközik a Ciprus Gyógyszállóban, akiknek okuk volt szeretni vagy gyűlölni Leila LaSalle-t. És egyikük úgy dönt, Elizabeth nem élhet tovább, mert túl közel jár az igazsághoz...
Egyre jobban megkedvelem az irónő könyveit. Nagyon izgalmas,lendületes könyv. Két emberre tippeltem, hogy ki lehet a gyilkos. Végül az egyik talált is.:) Nem lehet unatkozni egy pillanatra sem. Két gyilkosság és egy gyilkossági kísérlet is történik a könyvben. Némelyik rész azért nem volt életszerű. Például a gyilkosnak hitt volt barátba szeret bele a húg?Valahogy ez nekem nem igazán életszerű. Vagy amikor Elizabeth nővére meghal, egy Gyógyszállóba megy kipihenni ezt. És azok után hogy a lehetséges gyilkos is ott tartózkodik, nem repül azonnal haza. De ettől eltekintve nagyon jó könyv.
10/7

Nincsenek megjegyzések: