2009. augusztus 1., szombat

Vavyan Fable: Varázscsók

A főszereplő Xera saját bőrén tapasztalhatja meg azt is, vajon élhet-e boldogan, aki sosem halhat meg..!
A Varázscsók, mint minden igazi mese: benső szörnyeinkkel való küzdelmünket jeleníti meg, és kiutat is mutat abból. Gyógyít és tanít. Csupáncsak az a kérdés: képesek vagyunk-e arra, hogy átadjuk magunkat bűvöletének.
"Késve tudom, de száz életre megjegyzem: szeretni csak a szerelem minden fájdalmával együtt érdemes, vagy sehogy. Amikor visszaszületek, nem leszek abban a helyzetben, hogy keresselek, mert nem fogok emlékezni rád. De megismerlek majd. És ha tudván tudom is, hogy én fogyok el hamarabb, akkor sem ugrom el többé a szerelem elől. Halál ugrottam és lezuhantam. Nem tudok megbocsátani magamnak: te bocsáss meg nekem."
Xera és Sayon szerelmét, küzdelmét egymás ellen/mellett továbbá közös küldetésüket a kard,az iker kő és a kalitkában lévő valami megszerzésére olvashatjuk. Imádom Vavyant és a fantasy könyveket, de talán túl sokat vártam el a könyvtől, nem tetszett annyira mint vártam. A szóhasználat, a stílus ismét el lett találva nagyon, de kicsit erőltetett a történet és a gonoszok.Túl sok mindent szeretett volna talán az irónő bele süllyeszteni a könyvbe. Olvasható a könyv,jó kis könnyed olvasmány. De többször nem fogom valószínűleg elolvasni és nem lesz a kedvencem.
10/7

1 megjegyzés:

Karol/Watson írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.