2009. május 22., péntek

J.R. Ward: Feloldozott szerető

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között… A könyörtelen Vishous pusztító átokkal kénytelen együtt élni, és azzal a rémisztő képességgel, hogy a jövőbe lát. Az apja által vezetett harcosok táborában nőtt fel, ahol sokszor bántalmazták. A testvériség tagjaként nem érdeklik az érzelmek, csupán az Alantasok Társaságával folytatott háború. Mégis egy emberi lény, Jane Whitcomb doktornő menti meg a biztos haláltól, akinek feltárja lelkét és szenvedéseit, és életében először megtapasztalja az igaz szerelmet. Sorsát azonban így sem kerülheti el, hiszen előre látta; a nőnek nincs helye az életében. J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

Sikerült két nap alatt elolvasnom ezt a 700 oldalas könyvet. A cselekmény egyre izgalmasabb, a gyengécske első kötettöl eljutottunk egy fordulatos 5. részhez, ahol már igazán bonyolódik a cselekmény. Az írónőnek sikerül úgy befejeznie a könyveit, hogy az ember már alig várja a folytatást. A cselekmény 3 szálon fut, leginkább Vishous, Phury és John van kiemelve benne, a többiekről sajnos túl sok mindent most nem közöl az írónő.
Értékelés:10/10
Kategória: J.R. Ward: Fekete Tőr Testvériség sorozat

2 megjegyzés:

judy írta...

Már nagyon várom hogy ismét kézbe vehessek egy J.K.Ward könyvet.
Egyre jobbak a részek.:)

Kisildikó írta...

Szerintem meg épphogy az első könyv az egyik legjobb. Lehet, h ebben benne van az újdonság varázsa is, de nekem az az egyik favorit. A másik Kettő Zsadist és John könyve. :) Wrath-tal együtt ők a kedvenceim.