2009. április 1., szerda

Vavyan Fable: Tündértánc 1-2

Melyik a kép és melyik a tükör? Melyik a hang, melyik a visszhang? Ismét film- és élet-forgatás zajlik; filmképek, életképek, vágyképek, rémképek és jelképek jobb- és baljós özöne káprázik át egymáson s ugyanígy a szerepeken-szereplőkön, írón és olvasón. Amint a tíz évvel korábban született Álomhajsza című ikertörténet; sodró-nyűgöző, vakító és látni tanító tündértánc forgatagában, józan delíriumában, ihletett és ihlető bizonyosságai és bizonytalanságai közepette újólag és folytatólag a legbecsesebb és legkényesebb érték: a Szeretet számolhatatlan esélyét, lehetőségét és lehetetlenségét villantja és mérlegeli az Új Könyv is.
Ez a könyv valójában az Álomhajszának a folytatása.
Nyomon követhetjük ismét Brad és Kristen szétválását,egymás utáni vágyódását és ujra egymásra találását.És természetesen Lilla –Seym gyötrődését,midőn összeházasodnak merénylet áldozata lesz Seym és Nerv az alvilág istene a testét fogva tartja.Igy csak szelleme lehet Lillával a következő nagy küldetésnél.Végül minden jóra fordul.:)
Vavyan irásait nagyon szeretem.Némi humor és a nem szokványos szóhasználat az amit a legjobban szeretek tőle.Szeretem a fantasykat és ő ebben nagyon jó.Sajnos kevés fantasy könyvről mondható el hogy olvasható.Ez a könyv több mint olvasható,magával ragadó,sodor az árral.

10/10

Nincsenek megjegyzések: