2009. április 21., kedd

Melissa Moretti: A hastáncosnő

Chirstina egy mosodába dolgozik,szabadidejében hastáncol Amiraként.Álma ,hogy egy nap saját hastánciskolát nyit,ahol ezt a szép táncot tanithatja.
Egy fellépés után megismer egy férfit és egy bűnügybe is bele keveredik miatt.
Végül minden vágya teljesül Christinának.A bűnügy megoldódik,a férfi akibe bele szeret tisztázódik és a tánciskoláját is meg tudja nyitni.
Mivel hastáncolok, mindenképpen felkeltette a figyelmemet.
Nagyon szépn ir a hastáncról,az érzésekről,a buktatókról is.Kis szerelemmel,bűnüggyel megspékelve.Túlságosan körüli minden részletet,de ennek ellenére élvezhető.
Egy idézet belőle ami nagyon megfogott:
"A hastáncban kettősség él.Vannak felületes emberek,akik a hastáncban csak az erotikus csábitást látják és semmi mást.De van ennek egy másik rétege is,amit kevesen tudnak.Az,ami mögötte van,benne rejtőzik,de csak azok ismerhetik meg,akik komolyan foglalkoznak vele.A hastánc:Művészet.A hastánc:Egészség.A hastánc:pszichés tanácsadó is.Mert bárki táncolhatja,azaz nem kell csinosnak,sudárnak,fiatalnak lennie.Végre egy olyan mozgásforma,ahol mások is szóhoz juthatnak,egészségesebbé teszi őket.Egy fizikai mozgásforma,amelyben nem kell ugrálni.Mégis megmozgat minden izmot,intim torna jellege is van.Jó érzés hastáncolni,mert minden nő számára olyasmi,amit ő maga talált ki magának,önmagáért teszi.Egyfajta harmóniát hoz létre a nőben,ami szerencsés esetben kisugárzik belőle.Nemcsak a csábitásról szól,hanem a nézőkben is feloldja a görcsöket.Felszababaditó dolog táncolni.Aki keresi a kapcsolatot a saját nőiességével,az meg is találja a tánc álltal."

1 megjegyzés:

boros1124 írta...

Már olvastam két könyvet az írónőtől, de ehhez még nem volt szerencsém. Legutóbb a Vad szenvedélyek című könyvét vettem meg. Egészen tetszett nekem attól eltekintve, hogy a történet nem különbözik sokban a többi más romantikus regénytől. Akit esetleg érdekelne: http://www.konyv-konyvek.hu/book_images/53a/999641253a.jpg

Viszont érdekelne, hogy ez a hastáncosnő hol szerezhető be?