2009. február 12., csütörtök

Carole Matthews:A csokoládéimádók klubja

Őszintén bevallom,hogy eléggé furcsa gondolatokkal vágtam bele a könyvbe,a címe alapján legalábbis!Miről is lehet szó?Minden percben csokit tömnek magukba a szereplők????Mennyire beletrafáltam,ez nem is kérdéses....szóval,aki nem szereti a csokit,az most ne olvasson tovább!
Én,mint szenvedélyes csokifaló nőszemély,ez lett a kedvenc könyvem pár nap alatt,ezt elmondhatom!
A könyv 4 barátnő mindennapjait mutatja be Londonban,Lucy,Chantal,Autumn és Nadia egy csokoládé mennyországnak nevezett helyre ülnek be,ahol meg tudják beszélni örömüket és bánatukat.A helyet 2 meleg barátjuk vezeti,akik különféle csokoládé ínyencségekkel lepi meg a hozzájuk betérőket.
Egyik hölgy élete sem fenékig tejfel:van akinek az állandóan őt megcsaló barátjával kell szembe néznie és barátnői tanácsára nem visszafogadnia;mindamellett még két udvarójelölttel is szembe kell néznie,van,akivel a férje hónapok óta nem feküdt le és ezért számos bonyodalom kellős közepébe kerül.Egyikőjükhöz hozzáköltözik rég nem látott öccse és ezzel megannyi galibát okoz neki,másikuknak pedig férje titkos szenvedélyével kell megbirkóznia.Szerelem,csalódás,drogok,szenvedély,na és persze csoki,csoki és temérdek csoki vonul fel ebben a nem kis vékony könyvben.
A 4 barátnő szinte mindig talál valami kifogást arra,hogy ehessen a kedvenc édességükből,valamikor temérdeknyi mennyiséget egymás után.Sokszor csak kapkodtam a fejem,hogy hogyan lehet ennyi csokit megenni egymás után.Lehet,hogy valamelyik olvasónak ez eléggé sokkoló lesz!
A különböző csokik bemutatása szinte elkápráztatja az embert,sokszor a számban éreztem a csoki ízét,nehéz volt megállni,hogy olvasás közben ne majszoljak el egy kis otthon fellelhető csokit!
Nekem nagyon tetszett a könyv,kikapcsol,szórakoztat!A másik részének most fogok nekiállni,a történet folytatódik a "Csokoládéimádók diétája"címmel.

Értékelés:10/10

1 megjegyzés:

Réka Tajti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.