2008. június 24., kedd

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Emma a Panther Corporation nevű cégnél dolgozik a marketing osztályon. Amikor megbízást kap egy egyszerű üzlet lebonyolítására, elérkezettnek látja az időt a ranglétrán való feljebb jutásra. Igen ám, csakhogy a peches lány ezt is elszúrja. Végtelen rosszkedvvel száll fel a Londonba tartó gépre,ami légörvénybe kerül. Emma jónéhány ital után útitársát kezdi bombázni magánélete legapróbb, néha igazán pikáns részleteivel, gondolván,hogy ezt az utat úgysem ússzák meg élve.
Mesél a szüzessége elvesztéséről, leszbikus álmáról, turkálós ruháiról. Persze a gép nem zuhan le. Emma már el is felejtené az egészet, mikor betoppan az irodába a vállalat alapító igazgatója, aki nem más,mint a gépen megismert titokzatos idegen.
Emma élete a feje tetejére áll. Hihetetlenül kellemetlen helyzetekbe kerül, és hazugságaival csak még jobban összecsapnak feje felett a hullámok...
Ez a második könyv, amit Sophie Kinsellától olvastam,és most sem kellett csalódnom! Sziporkázó humorral ír, tele fordulatos történésekkel. Egy rossz nap után igazán fel tudja dobni az olvasót. Szinte sajnáltam, hogy vége.
Vélemény: 10/10

Nincsenek megjegyzések: